Stijlvol design

Het is ooit allemaal begonnen nadat wij op bruiloften en evenementen fotobooths tegenkwamen die naar ons idee afbreuk deden aan de locatie waar ze stonden. Ze zagen er vaak niet mooi uit. Onze fotobooth is ontworpen en gebouwd vanuit de gedachte dat deze mooi en stijlvol moet zijn. Daarom heeft onze fotobooth een uniek en stijlvol design die past in elke omgeving. Ideaal voor evenementen, bruiloften, verjaardagen, bedrijfs- en themafeesten!

De gloeilampen zorgen ervoor dat de belichting altijd perfect is voor een mooie foto. Door de ingebouwde professionele camera en printer zijn de afdrukken van hoge kwaliteit en vrijwel direct beschikbaar. Door de moderne software is het maken van een foto-strip een eitje en krijg je alle foto’s ook achteraf digitaal toegestuurd.

Eenvoudig te personaliseren

Onze foto-strips zijn voor iedere gelegenheid te personaliseren! Wij staan klaar om met uw foto-strip aan de slag te gaan. Stuur ons bijvoorbeeld een digitale versie van de uitnodiging. Dan gaan wij direct voor u aan de slag en maken er iets moois van!

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfs- of themafeest: wij maken een bijpassend ontwerp. Waar wacht je nog op? Reserveer de fotobooth nu!

Recente fotostrips ontworpen door ons: