EEN GEWELDIGE AVOND VOOR EEN FANTASTISCHE PRIJS!

Bent u al bijna overtuigd van onze fotobooth? Laat onze betaalbare tarieven u dan overhalen! De fotobooth wordt altijd bij u op locatie afgeleverd en geinstalleerd. Vervolgens wordt na afloop van het feest of op de volgende dag de fotobooth weer door ons opgehaald. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.


DE FOTOBOOTH HUREN?

NU AL VANAF € 349,- INCL. BTW!

Huur onze unieke stijlvolle fotobooth al vanaf 349,- euro inclusief BTW.

–  Geen bezorgkosten regio Alkmaar, Haarlem, Amsterdam!
–  Gratis vintage koffer met leuke attributen
–  Opmaak van de foto-strip
–  Alle foto’s digitaal achteraf ontvangen
–  Nergens goedkoper in combinatie met onbeperkt printen gedurende de feestavond!

De fotobooth boeken buiten de regio Alkmaar, Haarlem, Amsterdam? Geen probleem, wij rekenen dan wel transportkosten. Het bedrag is afhankelijk van de locatie waar de fotobooth afgeleverd mag worden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.


Optioneel, maar wel heel erg leuk:

Gastenboek voor fotostrips

Gastenboek voor fotostrips

Creëer je eigen gastenboek met de vele foto-strips die gemaakt worden op jouw feest. De gasten kunnen de foto-strips in het gastenboek (met goudkleurige letters en stippen) plakken en nog een persoonlijke noot toevoegen. Het boek heeft 32 blanco vellen, dit maakt 64 beschrijfbare pagina's. Get gastenboek wordt geleverd inclusief pennen en fotoplakkers.

49,- euro incl. BTW.Achtergrond voor je foto's

Achtergrond voor je foto's

Maak je foto’s onvergetelijk en zorg voor meer fotoplezier met één van onze achtergronden. Wij bieden verschillende achtergronden zodat er altijd één bij jou past. Achtergronden momenteel leverbaar in Goud, Zilver, Disco en Hibiscus bloemen thema. De achtergrond is 2,2 x 2,2 meter.

49,- euro incl. BTW.