Door onze ervaring willen wij jou graag wat tips meegeven waardoor je nog meer plezier haalt uit onze fotobooth! 

1. Achtergrond 

Maak je foto’s onvergetelijk en zorg voor meer fotoplezier met één van onze achtergronden. Wij bieden verschillende achtergronden zodat er altijd één bij jou past. Achtergronden momenteel leverbaar in Goud, Zilver, Disco en Hibiscus bloemen thema. 

Praktische informatie:

– Afmetingen achtergrond: 2,2 x 2,2 meter 
– Meerprijs: 49,- euro incl. BTW. 


2. Zorg voor een blijvende herinnering

Het leuke is dat onze fotobooth de foto-strips dubbel print. Zorg er dus voor dat je gasten niet alle foto-strips mee naar huis nemen. Plaats een gastenboek en pennen en fotoplakkers bij de fotobooth zodat jullie na afloop nog een leuke tastbare herinnering hebben. Het gastenboek in combinatie met de fotobooth zorgt voor een nog lagere drempel voor je gasten om iets in het boek te schrijven. Gegarandeerd dat al je gasten een bericht inclusief foto achterlaten! 

Praktische informatie:

– Gastenboek heeft 64 beschrijfbare pagina’s. 
– Inclusief pennen en fotoplakkers 
– Meerprijs: 49,- euro incl. BTW.  


3. Plek van de fotobooth

Plaats de fotobooth niet gericht naar de dansvloer. Voor een goede foto is licht benodigd en dat wil je niet op de dansvloer hebben. Plaats de fotobooth enkele meters van de dansvloer en zorg ervoor dat de foto’s niet richting de dansvloer gemaakt worden. Onze fotobooth flitst niet maar maakt gebruik van continu licht. Dit omdat flitsen erg hinderlijk is in de ruimte.