Bedrijfsfeest

De meest collegiale foto’s met onze photobooth

Op het intranet zie je van elke collega een professionele foto, maar natuurlijk is er meer dan alleen het werk en tijdens een bedrijfsfeestje zie je ineens een hele andere kant van de collega’s die je al jaren kent. Dat vraagt om een bedrijfsfeest photobooth tijdens het volgende feestje, waarmee je de serieuze kant van het werk even achterwege kunt laten en vrij baan geeft aan ieders unieke karakter dat pas boven water komt buiten werktijd. Gebruik de bedrijfsfeest photobooth op de volgende manieren:

  • Tijdens het jaarlijkse kerstfeest plaats je de bedrijfsfeest photobooth op een praktische plek op kantoor. Zet hem in de buurt van de pantry en laat medewerkers op weg naar de bar spontaan op de foto gaan. Je ziet dan collega’s samen die elkaar op andere momenten helemaal niet zo vaak opzoeken.
  • Gebruik de bedrijfsfeest photobooth aan het einde van een workshop of studiedag met collega’s. Zet een tafel in de buurt met papier en viltstiften en laat iedereen in een krachtig woord of korte zin zijn mening geven over de workshop van die dag. Het is niet alleen een leuke samenvatting van de dag zelf, maar levert ook input voor volgende meetings.
  • Natuurlijk mag de bedrijfsfeest photobooth niet ontbreken tijdens het afscheid van een zeer gewaardeerde collega. Nodig oud-collega’s ook uit en maak dierbare herinneringen van iemand die je de komende tijd op de werkvloer zult gaan missen.

Je kiest ervoor om de Fotobooth te huren voor bedrijfsevenementen – groot of klein – en om diverse redenen. Je kunt er een specifiek doel bij hebben, maar het fotohokje kan ook geplaatst worden om grappige of bijzondere momenten voor later te bewaren. Voor het grootste deel van het jaar zijn bedrijfsaangelegenheden van serieuze aard en soms is het dan tijd voor ontspanning en plezier. Daarmee zet je het team weer op scherp en kan er daarna weer gepresteerd worden.

Slider

All-in Fotobooth

  • Onbeperkt fotostrips printen
  • Strips worden dubbel afgedrukt
  • Ontwerp fotostrip in jouw stijl
  • Alle foto’s worden digitaal toegestuurd
  • Koffer met attributen
  • Breng-, installeer- en haalservice*
349,00

* Buiten de regio Alkmaar/Haarlem/Amsterdam rekenen wij een kleine opslag voor het bezorgen en ophalen.