Winkelactie

De spontaanste foto’s met onze photobooth

Geef de winkelactie photobooth een unieke plek om je winkelend publiek op de foto vast te leggen tijdens speciale momenten. De photobooth is eenvoudig en makkelijk te bedienen na installatie door het team van Fotoboothhuren.nl, waardoor je er na het kiezen van een geschikte locatie in je winkel of winkelcentrum geen omkijken meer naar hebt. Een aantal redenen om de winkelactie photobooth te reserveren, zijn:

  • Jouw winkel wordt geopend en je wilt alle gasten tijdens de eerste dag van de opening op een ludieke wijze een herinnering aan deze dag geven. Leg er een gastenboek bij en vraag naar naam en e-mailadres, zodat je je klantenkring al opbouwt en je digitale marketingactiviteiten hierop kunt aanpassen.
  • Het winkelcentrum heeft speciale evenementen die vragen om een bijzondere attractie. De winkelactie photobooth wordt op een veilige plek klaargezet zodat bezoekers – jong en oud –  samen met de Paashaas, Sinterklaas of de Kerstman op de foto kunnen.
  • Laat jouw doelgroep naar je winkel komen om deel te nemen aan een winactie. Wie de leukste foto maakt met de winkelactie photobooth wint een prijs. Je kunt dan zelf bepalen of je bepaalde attributen uit je winkel als element in de fotostrips wilt terug zien, of dat er een tekstballon over de winkel bij moet zitten. Je reserveert de winkelactie photobooth en bepaalt de richtlijnen voor de wedstrijd. Breng je doelgroep op de hoogte en bereid je voor op een drukke dag.

De belangrijkste reden om de Fotobooth te huren voor je speciale evenementen is de originaliteit en effectiviteit van het middel zelf. Het design trekt mensen aan en het feit dat ze de photobooth zelf mogen bedienen, stimuleert om ook een paar fotostrips te maken. doel dat je er zelf aan koppelt, kan daarnaast zeer divers zijn. De geringe investering levert gegarandeerd nieuwe klanten en positieve publiciteit op. Laat je fotostrip personaliseren met je eigen logo wat een ideaal markering instrument is.

Slider

All-in Fotobooth

  • Onbeperkt fotostrips printen
  • Strips worden dubbel afgedrukt
  • Ontwerp fotostrip in jouw stijl
  • Alle foto’s worden digitaal toegestuurd
  • Koffer met attributen
  • Breng-, installeer- en haalservice*
349,00

* Buiten de regio Alkmaar/Haarlem/Amsterdam rekenen wij een kleine opslag voor het bezorgen en ophalen.