Verjaardag

De feestelijkste foto’s met onze photobooth

Elk feestje vraagt om het vastleggen van de leuke momenten. Voor een verjaardag kun je een professionele fotograaf regelen, maar die vraagt vaak de hoofdprijs en mensen komen dan vaak wat stijfjes op de foto te staan. Je kunt ook wegwerpcamera’s op de tafels in de feestzaal klaarleggen, maar als je een paar lollige gasten er tussen hebt zitten, krijg je vooral foto’s van op het toilet of de wegwerpcamera’s zijn aan het einde van de avond plots verdwenen. Een beter idee is de verjaardag photobooth reserveren voor al jouw verjaardagen. Daarbij zit ook nog een koffer met leuke foto attributen voor de feestelijkste foto’s. Hoe gebruik je de verjaardag photobooth? Overweeg de volgende locaties of manieren:

  • Als het goed weer is – en blijft – kun je de verjaardag photobooth tijdens een tuinfeest in een gezellige hoek plaatsen, waardoor de bloemen, planten of bomen in je tuin het decor vormen. Je hebt dan geen speciale achtergrond meer nodig. Wel kun je bij het donker worden nog wat lampjes hangen, zodat er nog meer sfeer op de foto’s ontstaat.
  • Laat het team van Fotoboothhuren.nl de Fotobooth op een plek zetten in de buurt van de verjaardagstaart, zodat iedereen die een stukje taart komt halen even langs wipt bij de verjaardag photobooth. Je krijgt foto’s te zien van al je vrienden en familie die met slagroom op hun neus of vorkjes in de lucht plezier voor de camera hebben.
  • Kleed de achtergrond aan met vrolijk gekleurde ballonnen. Zet de naam en leeftijd van de jarige job erbij en je weet altijd weer van welk jaar de fotostrips uit de photobooth zijn.

De verjaardag photobooth is altijd een aanwinst voor elk feestje. Zelfs met een kleine groep vrienden of familie, ontstaat er door de jaren heen een fantastisch fotoalbum van fotostrips met de mensen die je het meest dierbaar zijn.  Geef elke verjaardag een paar bladzijden en zie hoe al je gasten en jijzelf ouder worden. Een fotobooth huren zorgt voor blijvend plezier.

Slider

All-in Fotobooth

  • Onbeperkt fotostrips printen
  • Strips worden dubbel afgedrukt
  • Ontwerp fotostrip in jouw stijl
  • Alle foto’s worden digitaal toegestuurd
  • Koffer met attributen
  • Breng-, installeer- en haalservice*
349,00

* Buiten de regio Alkmaar/Haarlem/Amsterdam rekenen wij een kleine opslag voor het bezorgen en ophalen.