Veel gestelde vragen

Omdat we graag willen dat u weet waar u aan toe bent hebben we een lijstje met ‘Veel gestelde vragen’ opgesteld. Hier geven we antwoord op de meest uiteenlopende vragen omtrent onze fotobooth. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom dan vooral niet om het ons te vragen in een mailtje!

Voor welke gelegenheid is de fotobooth geschikt?

Onze fotobooth is bij uitstek geschikt voor bruiloften en partijen. Met dit als uitgangspunt hebben wij de fotobooth ook ontworpen en gebouwd. Echter is de fotobooth natuurlijk ook in te zetten bij beurzen, evenementen. Twijfelt u of onze fotobooth geschikt is voor uw gelegenheid? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag het juiste advies.

Voor hoe lang huur ik de fotobooth?

U huurt de fotobooth gedurende de feestavond voor 349,- euro incl. BTW. Gemiddeld duurt een feestavond ongeveer 5 a 6 uur. Echter kan dit ook wat langer of korter zijn. Hier rekenen wij geen extra kosten voor.

Uiteraard is het ook mogelijk de fotobooth ook een hele dag te huren. Of wij hiervoor extra kosten in rekening brengen is afhankelijk van de situatie. Wij staan u graag te woord.

Kan ik de fotobooth meerdere dagen huren?

Uiteraard is het mogelijk om bij eventementen of beuzen of andere gelegenheden de fotobooth voor meerdere dagen te huren. Neem in dit geval contact met ons op. Wij kunnen u een scherp aanbod doen.

Hoe en wanneer betaal ik de fotobooth?

Wij vragen een aanbetaling van €50,-. welke u gemakkelijk met iDEAL kan betalen. Na het ontvangen van de aanbetaling is de fotobooth definitief voor u gereserveerd. Restbedrag mag achteraf betaald worden.

Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om het volledige bedrag achteraf te betalen.

Tot wanneer kan ik de fotobooth nog annuleren?

De fotobooth kan tot zeven dagen voor aanvang van de huurperiode kosteloos geannuleerd worden. Daarna rekenen wij een deel van het huurbedrag. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

Is er een contactpersoon die mij bij eventuele problemen kan helpen?

Uiteraard zijn wij bereikbaar om u bij eventuele problemen te ondersteunen.

Kan ik de fotobooth ook zelf bij jullie ophalen?

Onze fotobooth bestaat uit verschillende delen om transport makkelijker te maken. Om de fotobooth op te bouwen en de printer te installeren is ervaring vereist. Om deze reden bezorgen wij de fotobooth enkel zelf. Zo kunnen wij een goede werking garanderen.

Hoeveel stroom verbruikt de fotobooth?

De Fotobooth verbruikt weinig stroom en kan overal waar een stopcontact in de buurt is worden aangesloten. Mocht er binnen een straal van 5 meter geen stopcontact in de buurt zijn geeft dit dan bij ons aan zodat wij verlengkabels kunnen meenemen.

Hoeveel foto’s kan ik maken met de fotobooth?

U kunt onbeperkt foto's maken met de fotobooth.

Hoeveel foto’s kan in printen met de fotobooth?

De fotobooth onderscheid zich door zijn hoge printcapaciteit. Hierdoor kunnen wij op feestavonden onbeperkt printen aanbieden! Onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt. Geen onverwachte kosten achteraf.

Kunnen de foto’s ook meerdere keren geprint worden?

Standaard wordt iedere fotostrip tweemaal geprint. Bijvoorbeeld: Eén voor u en één voor uw gasten. Het kan zijn dat u meer afdrukken wenst te ontvangen. Uiteraard is dit bij ons ook mogelijk.

Is er gedurende avond personeel aanwezig?

Wij zijn van mening dat het aanwezig zijn van personeel de fotobooth onnodig duur maakt en niks extra toevoegt. Uw gasten zullen “ongeremder” zijn zonder toekijkend personeel en daardoor dus leukere en spontanere foto’s maken. Indien gewenst kunnen wij gedurende het gebruik van de fotobooth personeel leveren. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen!

Hoe werkt het personaliseren van de foto-strip?

Wij staan klaar om met uw foto-strip aan de slag te gaan. Het is mogelijk om een eigen logo, tekst toe te voegen. Stuur ons bijvoorbeeld een digitale versie van de uitnodiging. Dan gaan wij direct aan de slag!

Hoe lang duurt het plaatsen van de fotobooth?

Het plaatsen van de fotobooth duurt ongeveer 20 minuten.

Welk formaat heeft de foto-strip?

Het formaat van de foto-strip is 5x15 centimeter

Kan de fotobooth ook in andere formaten printen?

Dit is mogelijk. Naast het foto-strip formaat van 5x15 is het ook mogelijk om grotere foto's van 10x15 centimeter te printen. Neem voor meer informatie contact met ons op.