Meer informatie

De all-in Fotobooth

Het is ooit allemaal begonnen nadat wij op bruiloften en evenementen photobooths tegenkwamen, die naar ons idee afbreuk deden aan de locatie waar ze stonden. Ze zagen er vaak niet fraai uit. Onze Fotobooth is ontworpen en gebouwd vanuit de gedachte dat deze mooi en stijlvol moet zijn. Daarom heeft onze Fotobooth een uniek en stijlvol design, dat past in elke omgeving. Huur de photobooth voor evenementen, bruiloften, verjaardagen, bedrijfs- en themafeesten!

De gloeilampen zorgen ervoor dat de belichting altijd perfect is voor mooie foto’s. Door de ingebouwde, professionele camera en printer zijn de afdrukken van hoge kwaliteit en vrijwel direct beschikbaar. Door de moderne software is het maken van een fotostrip een eitje. Daarnaast krijg je alle foto’s achteraf digitaal toegestuurd.

Slider

De fotostrip in jullie eigen stijl

Ieder feest is uniek. Daarom ontwerpen wij voor iedere gelegenheid een gepersionaliseerde fotostrip. Wij staan klaar om met jouw fotostrip aan de slag te gaan. Stuur ons bijvoorbeeld een digitale versie van de uitnodiging. Wij gaan dan direct voor je aan de slag om er iets moois van te maken!

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfs- of themafeest: wij maken voor de fotostrip een bijpassend ontwerp. Waar wacht je nog op? Reserveer de Fotobooth nu!

Slider

Koffer met attributen

Een vintage koffer vol met doldwaze attributen halen het beste uit je gasten, waarmee ze voor de mooiste en grappigste foto’s voor de fotobooth zorgen. Je vindt voor elk soort evenement passende attributen. Van fleurige brillen tot romantische hartjes en van diverse soorten hoedjes en kroontjes tot dikke, zwarte snorren. Ook kun je tekstballonnen onderdeel van je foto laten zijn, zoals bijvoorbeeld die met “Kiss me” of “Party”.  Bij bruiloften zijn de hartjes en kroontjes favoriet, bij bedrijfsfeesten of borrels zijn het de cocktailglazen en tekstballonnen die het vaakst op de gevoelige plaat vastgelegd worden. Voor elke gelegenheid biedt de goedgevulde vintage koffer unieke items die de sfeer helemaal top maken.  

Fotobooth All-in!

  • Onbeperkt fotostrips printen
  • Strips worden dubbel afgedrukt
  • Ontwerp fotostrip in jouw stijl
  • Alle foto’s worden digitaal toegestuurd
  • Koffer met attributen
  • Breng-, installeer- en haalservice*
Slider
349,00

Onze extra’s om jouw feest nog completer te maken

Gastenboek, een blijvende herinnering

Het leuke is dat onze Fotobooth de fotostrips dubbel print. Zorg er dus voor dat je gasten niet alle fotostrips mee naar huis nemen. Plaats een gastenboek, pennen en fotoplakkers bij de Fotobooth, zodat je na afloop nog een leuke en tastbare herinnering hebt. De Fotobooth huren en dit combineren met een gastenboek zorgt voor een nog lagere drempel voor je gasten om iets in het boek te schrijven. Gegarandeerd dat al je gasten een bericht – inclusief foto – achterlaten!

  • Een gastenboek wordt geleverd inclusief pennen en fotoplakkers

Leuke achterwand voor het complete plaatje

Maak je foto’s onvergetelijk en zorg voor nog meer fotoplezier met één van onze speciale achterwanden. Wij bieden verschillende achterwanden zodat er altijd één is die bij jou past. Achterwanden zijn momenteel leverbaar in goud, zilver, disco en met hibiscusbloemen.

  • Afmetingen achterwand: 2,2 x 2,2 meter
  • Goud, Zilver, Disco en Hibiscus bloemen
Slider

Tip: de beste plek voor de Fotobooth

Plaats de Fotobooth niet richting de dansvloer. Voor een goede foto is licht benodigd en dat licht wil je liever niet op de dansvloer hebben. Zet de Fotobooth enkele meters van de dansvloer en zorg ervoor dat de foto’s weg van de dansvloer gemaakt worden. Onze Fotobooth flitst niet, maar maakt juist gebruik van continulicht, mede omdat flitsen erg hinderlijk kan zijn in de ruimte.