Jubileum

De meest memorabele foto’s met onze photobooth

Een zakelijk jubileum of iemand in je privéleven die jubileert? Regel een jubileum photobooth op de locatie van de jubileumviering en geniet tijdens het feest van de bijzondere momenten voor de photobooth. De eenvoudige werkwijze laat iedereen unieke fotostrips maken en het touchscreen wijst zich vanzelf. Het team van Fotoboothhuren.nl komt de Fotobooth installeren, zodat je daarna alleen nog maar voor de camera hoeft te verschijnen. De jubileum photobooth kan op diverse wijzen geïntroduceerd worden bij je gasten:

  • Loods gasten na binnenkomst automatisch door een ruimte waar de jubileum photobooth paraat staat. Iedereen kan met zijn eigen gezelschap voor de photobooth gaan staan en een kiekje maken. Wie nog niet bij aankomst op de foto wil, of later met iemand anders nog een fotostrip wil maken, weet de photobooth dan altijd weer te vinden.
  • De feestlocatie heeft altijd karakteristieke plekken waar iedereen wel een keer komt, zoals de bar of de kapstok. Een van deze plekken kan ingericht worden met een bij ons te reserveren achtergrond, waardoor je bij het terugkijken naar de foto’s helemaal niet door hebt waar de jubileum photobooth heeft gestaan. Alles draait namelijk om wie en wat je op de fotostrips ziet. Vrolijke gezichten, feestelijke kleding en iedereen met een goed humeur.
  • Wil je echt aparte herinneringen aan een jubileumfeest? Zet de jubileum photobooth dan op de route weer naar buiten. Gasten die vertrekken hebben een leuke middag of avond achter de rug en zijn blij weer iedereen gezien te hebben. Dit zie je aan de relaxte foto’s die gemaakt zijn of de grappige taferelen die ontstaan zijn voor de Fotobooth.

De locatie van de photobooth is bepalend voor het succes van de foto’s. Door de photobooth op een herkenbare plek te plaatsen, komt toch iedereen tijdens het jubileumfeest een keertje bij de opvallende verlichting van de photobooth kijken.

Slider

All-in Fotobooth

  • Onbeperkt fotostrips printen
  • Strips worden dubbel afgedrukt
  • Ontwerp fotostrip in jouw stijl
  • Alle foto’s worden digitaal toegestuurd
  • Koffer met attributen
  • Breng-, installeer- en haalservice*
349,00

* Buiten de regio Alkmaar/Haarlem/Amsterdam rekenen wij een kleine opslag voor het bezorgen en ophalen.