Bruiloft

De spontaanste foto’s met onze photobooth

Ben jij weddingplanner, ceremoniemeester of organiseer jij helemaal zelf je bruiloft? Je kunt de officiële trouwfoto’s die je bruiloftsfotograaf al voor je maakt dan aanvullen met bijzondere en spontane foto’s van je gasten door de bruiloft photobooth een speciale plek op je bruiloftsfeest te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Creëer een aparte ontvangstruimte voor de bruiloft photobooth waar al je gasten langs lopen, zodat ze bij aankomst zelf een foto kunnen maken met hun eigen gezelschap. Zo weet je ook nog hoe netjes alle kleding en make-up er voor het diner en de activiteiten op de dansvloer uit zag. 
  • Reserveer een aparte hoek voor de bruiloft photobooth tijdens de receptie of het feest. Een afgeschermde plek die goed te bereiken is, levert de leukste foto’s op. Je gasten voelen zich vrij om een gekke pose aan te nemen en de grappige attributen uit de vintage koffer te gebruiken. Oudere gasten op je receptie of feest kunnen het ook rustiger houden, als ze daar de voorkeur aan geven.
  • De drukst bezochte plek tijdens de feestavond: Laat het team van Fotoboothhuren.nl de bruiloft photobooth installeren met een glamour achtergrond en leg een gastenboek met pen en fotoplakkers in de buurt op een tafel, zodat één van de twee fotostrips automatisch in jouw gastenboek terecht komt. Iedereen kan een persoonlijke boodschap voor het bruidspaar achterlaten.

De belangrijkste redenen om de bruiloft photobooth op je bruiloft te willen hebben, is dat een bruiloftsfotograaf vaak gefocust is op de officiële momenten en meestal een klassieke fotoreportage maakt. Door een fotobooth te huren zorg je juist voor een ongedwongen sfeer, waardoor er grappige en ontroerende herinneringen ontstaan. Ga samen met je kersverse echtgenoot/echtgenote voor de Fotobooth staan en maak de leukste fotostrips met je bruidsmeisjes, je getuigen, je ouders en je beste vrienden. Het wordt een daverend succes en je zult nog lang nadat de bruiloft heeft plaatsgevonden over deze foto’s napraten. Het huren van onze fotobooth zorgt voor een blijvende tastbare herinnering!

Slider

All-in Fotobooth

  • Onbeperkt fotostrips printen
  • Strips worden dubbel afgedrukt
  • Ontwerp fotostrip in jouw stijl
  • Alle foto’s worden digitaal toegestuurd
  • Koffer met attributen
  • Breng-, installeer- en haalservice*
349,00

* Buiten de regio Alkmaar/Haarlem/Amsterdam rekenen wij een kleine opslag voor het bezorgen en ophalen.